Racing for Pinks

Racing for Pinks on luvattomista katukisoista tuttu termi, jolla tarkoitetaan sitä että häviäjä menettää autonsa voittajalle. Tämä slotti juontaa juurensa ja teemansa tästä ideasta, ja totta kai sisältää niin seksikkäitä ratatyttöjä julistamassa kisoja alkaviksi, kuin kaikkea muutakin isoista moottoreista nitropulloihin. Peli tarjoaa monta eri mahdollisuutta voittaa ja luo oikean kisatunnelman bonuspelissään.

Pelissä on 243 eri voittolinjaa, jotka juoksevat vasemmalta oikealle, scatterien antaessa voittoja mistä tahansa yhdistelmästä. Panostaso vaihtelee 30 sentin ja 4,50 euron välillä, ja on vapaasti säädettävissä. Pelissä on monta erilaista bonustoimintoa, jotka lisäävät voittomahdollisuuksia ja pelaamisen mielenkiintoa. Grafiikaltaan peli kuitenkin kaipaisi pientä päivitystä ja lisää animaatioita, mutta toimii se kyllä nykyiselläänkin.

Teema ja grafiikka

RacingforpinksFast and Furious on varmasti ensimmäisenä mieleen tuleva mielikuva, vaikka tässä pelissä kaahataankin lähinnä jenkkiautoilla. Siitä huolimatta, että grafiikka onkin selvästi uutta ja nykyaikaista, on pelin äänimaailmaan ehkä haettu inspiraatiota enemmän vanhoista autopeleistä. Musiikki on totta kai tähän päivään päivitettyä ja soi taustalla sen kummemmin häiritsemättä. Voitoista ilmoitetaan mahtipontisilla fanfaareilla kolikoiden kilahdellessa auton takakonttiin tai kuljettajan taskunpohjille.

Symboleina pelistä löytyy kasa erilaisia autoja ajajineen, aiemmin mainitut nitropullot sekä kuumana kehräävät moottorit sekä tietenkin erikoismerkit kuten wild ja scatter. Pelin taustana toimii kilparata, ja voittolinjatkin on merkitty lähtövaloilla – rikkauksiin tässä tapauksessa.

Pelin idea on hedelmäpeleistä tuttu, ja erilaiset voittoyhdistelmät tuovat pienempiä ja suurempia voittoja. Tämän lisäksi peliin on lisätty erilaisia toimintoja, kuten ilmaiskierrokset, voittokertoimet, ja bonuskisa. Voittoyhdistelmän tupsahtaessa ruudulle tarjoavat symbolit aina jonkinlaisen animaation voiton kunniaksi. Hyvänä lisänä Microgaming on myös tajunnut lisätä pelin yläreunaan vaihtuvan tekstin, jossa pelaajalle muistutetaan eri voittoyhdistelmistä tai kuinka bonuspeli toimii. Tämä on sinänsä hyvä toiminto, sillä aina ei tule merkkejä tai voittoja selattua infovälilehteä läpi.

Voittotaulukot ja erikoisuudet

Pelin voittotaulukkoon pääsee helposti käsiksi klikkaamalla pelissä olevaa ”View pays” nappulaa. Erilaisia voittoyhdistelmiä on 243, pienimmän maksaessa panoksen takaisin sellaisenaan, kun taas suurin tuottaa 50-kertaiset voitot. Voittolinjat kulkevat aina vasemmalta oikealle, ja vain suurin voittoyhdistelmä kullakin linjalla maksetaan. Poikkeuksena tästä on scatterien tuomat voitot, jotka maksetaan aina erikseen.

Race for Pinks tarjoaa pelaajalle kaksi eri bonuspeliä. Ensimmäisessä vastaan tulee bonuskisa, joka käynnistyy kun tarvittavat symbolit osuvat kiekoille 1 ja 5. Tämä antaa mahdollisuuden voittaa panos takaisin 175-kertaisena. Itse bonuspeli koostu viidestä osiosta, jossa sinun tulee arvata voittaja kahdesta vaihtoehdosta voittaaksesi koko pääpotin. Käytännössä valinta on pelkkä kolikonheitto 50/50 mahdollisuuksilla. Lisäksi, kun bonuspeli aktivoituu, maksetaan voittolinja tuplapanoksella takaisin, vaikket oikeaa voittajaa arvaisikaan.

Toinen bonuspeli koostuu ilmaiskierroksista, jotka samaten aktivoituvat kun ilmaiskierrosmerkki osuu kiekoille yksi ja viisi. Tämä antaa pelaajalle mahdollisuuden voittaa jopa 30 ilmaiskierrosta viisinkertaisilla voitoilla. Ilmaiskierrosten aikana on mahdollista käynnistää myös aiemmin mainittu bonuspeli, mutta uusien ilmaiskierrosten voittaminen ei ole mahdollista. Voitot maksetaan samalla panoskertoimella kun bonuspelin laukaissut pyöräytyskin, ja myös scatter-merkit ovat toiminnassa lisäämässä voittojen määrää.

Yhteenveto

Race for Pinks tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden voittaa keskikokoisia summia peruspelistä, ja hieman suurempia voittoja eri bonuspeleistä. Peli on viihdyttävä ja teemansa mukaisesti loppuun asti hiottu, vaikka äänimaailmaan olisikin voitu panostaa hieman enemmän. Slotti on kokeiltavissa ilmaiseksi, ja mikäli Microgamingin pelit eivät ole tuttuja kannattaa niihin ensin tutustua leikkirahan kanssa. Peli ei pyri jackpottien tai muiden erikoisuuksien kautta pelaajien huomion keskipisteeseen, vaan sen on suunnattu perushedelmäpeliksi omalla erikoisella teemallaan ja toimiikin sellaisenaan hyvin harrastepelaamiseen.

Comments are closed.