Rally

Rally Argentina on Leander Gamesin kehittämä online-hedelmäpeli. Leander Games on online kasinopeleihin erikoistunut, Buenos Airesissa 2008 perustettu peliyritys. Nuori yritys on onnistunut kehittämään useita, suosittuja ja innovatiivisia online-hedelmäpelejä nuoren historiansa aikana. Se on myös voittanut palkintoja. Firman pelit perustuvat yleensä oikean maailman teemoihin, kuten Rally Argentinakin.

Rally Argentina on viiden rullan ja 25 maksulinjan, ralliteemainen online-hedelmäpeli. Pelin teemana on Dakar rallikilpailu, joka vie pelaajan Argentiinasta aina Chileen saakka. Pelissä on mukana bonusjärjestelmä sekä mahdollisuus jackpot -voittoon.

Bonusjärjestelmä ja symbolit

RallyxIso osa online-hedelmäpelien houkuttelevuutta ovat tietenkin bonusjärjestelmät, joiden avulla pelaajalla on mahdollisuus päästä käsiksi suuriin voittoihin. Rally Argentinassa pelaajalla on mahdollisuus jackpot voittoon sekä Virtual Rally bonuskierrokseen. Virtual Rally bonuskierrokseen pääsee, jos onnistuu keräämään yhden kierroksen aikana 3 bonussymbolia keloihin 1, 3 tai 5. Pelin symbolit noudattavat ralliteemaa. Bonussymbolien lisäksi mukana on rallikuskeja, ralliautoja, työkalupakkeja, kaasupolkimia sekä mitaleja. Pelissä on mukana myös wild-symbolit, joilla voidaan korvata mikä tahansa voiton mahdollistava voittolinjalta puuttuva symboli. Lisäksi mukana on scatter- eli ns. hajontasymbolit, joiden osuessa kohdalle on pelaajalla mahdollisuus päästä käsiksi bonusvoittoihin.

Virtual Rally -bonuskierroksella on mukana yhteensä 13 eri rallietappia. Pelaaja pääsee ohjaamaan ralliautoa näytölle ilmestyvässä rallikilpailussa, tavoitteenaan selvitä mahdollisimman pitkälle kilpailussa. Mitä pidemmälle pelaaja selviää, sitä paremmin hänet palkitaan. Bonuskierros alkaa Buenos Airesista josta ajetaan Victoriaan. Tämän jälkeen kilpaillaan lisäksi Cordobassa, Tucumanissa ja lopulta Chilessä. Pelaaja saa bonuskierroksen alussa mukaansa viisi työkalupakkia joista yhdellä saa aina korjattua ralliauton vahingoista 5 % pois. Auto kerää vahinkoa pelaajan törmätessä radan useisiin esteisiin kuten tuuleen, lumeen, muihin autoihin sekä kiviin. Virtual Rally bonuskierrosta varten on tehty erilliset musiikit sekä näyttävät animaatiot, jotka tarjoavat pelaajalle unohtumattoman rallipelikokemuksen jännittävien bonusvoittojen kera.

Pelaaminen

Pelin pelaaminen on simppeliä, eikä erityisesti eroa muista online-hedelmäpeleistä. Pelin alussa pelaaja ensiksi valitsee panoksen sekä maksulinjat. Mitä enemmän maksulinjoja on käytössä, sitä korkeammaksi voittotodennäköisyys kasvaa. Luonnollisesti myös panokset kasvavat samassa suhteessa. Valintojen jälkeen pelaaja käynnistää pelin. Pelin voi halutessaan laittaa myös automaatille, jolloin uusi kierros käynnistyy aina automaattisesti ilman pelaajan toimia. Pelaamaan pääsee jo sentin panoksella, suurimman panoksen ollessa 25 euroa.

Yhteenveto

Kuten muissakin hedelmäpeleissä, tarkoituksena on saada keloille samoja symboleja jotka kohdalleen osuessaan oikeuttavat voittoihin tai erilaisiin bonuskierroksiin. Yhteenvetona Rally Argentina on viihdyttävä ralliteemainen hedelmäpeli. Pelin soundtrack on piristävä ja grafiikat sekä animaatio näyttäviä. Pelissä on mukana kaikki mitä modernilta online-hedelmäpeliltä vaaditaan mukaan lukien houkutteleva bonusjärjestelmä sekä scatter- ja wild-symbolit. Peli erottuu muista ralliteeman online hedelmäpeleistä hienosti animoidulla bonusalipelillään, jossa pelaaja pääsee itse ohjastamaan ralliautoa. Peli ei ole saatavilla mobiilialustoille.

Comments are closed.